Bestil nemt mad ud af huset til retro 90’er festen

17 October 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du holde en retrofest, hvor du hylder 1990’erne, er du helt sikkert interesseret i at servere noget lækker, tidstypisk mad. Men hvor kan du lige finde det henne? Mange steder kan du jo kun finde noget, som vi tænker er typisk for 10’erne og 20’erne, men slet ikke 90’erne. 

Et af de steder, hvor de stadig holder traditionerne med tunmousse, oksesteg og islagkage i hævd, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har et stort udvalg af buffeter og menuer. Du kan derfor nemt selv finde den, der passer til din fest. 

Hvis du vil have så stor indflydelse på made som muligt, bør du vælge en af deres vælg-selv buffeter eller vælg-selv menuer. Dermed kan du suverænt bestemme, hvilke retter der skal være. Ønsker du en mere uformel fest, som en temafest ofte er, kan en buffet være det helt rette. Der kan dine gæster selv gå op og tage maden. Ønsker du noget mere formelt, hvor dine gæster bliver siddende, og hvor der måske er sange og taler, kan du vælge en festmiddag i stedet. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ lige her

Det kan du sætte på menuen til 90’er festen 

Når du bestiller en festmenu hos Kokken og Jomfruen, har du mulighed for at vælge en hovedret, en form for kartofler, en form for sovs og to forskellige former for dessert. Derudover har de også forskellige former for forretter og desserter at vælge imellem. 

Du kan for eksempel vælge skinkesteg, kalvesteg eller roastbeef til hovedret. Til det kan du servere flødekartofler eller almindelige hvide og brune kartofler. Hos Kokken og Jomfruen har de faktisk en salat, som de kalder en retrosalat. Den består af iceberg salat, tomat, agurker, majs, ærter, gulerod og bønnespirer. Dertil kan du for eksempel servere en broccolisalat, der også er et hit fra 90’erne. 

Flere Nyheder