Den nyeste software fra SAP

Uanset om du arbejder i lager og logistik, regnskab eller økonomi så har du helt sikkert hørt om den tyske virksomhed, SAP’s nyeste skud på stammen, nemlig SAP S/4 HANA software. Softwaren, der er udviklet af den store og kompetente virksomhed SAP giver dig mulighed for at lave komplicerede analyser i realtid, der både gør arbejdet mere simpelt og hurtigere, samtidig med at det styrker beslutningerne, der bliver taget.

Softwaren er SAP’s nyeste generation af ERP Business-Suite systemer, der baserer sig på en hukommelsesdatabase, der går det muligt at lave analyser af data i realtid. Virksomheden er omskrevet noget i retning af 400 millioner kodelinjer for at kunne opdatere og optimere deres software, så den gør det så nemt og gnidningsfrit som muligt at arbejde. Softwaren kræver ikke batch-behandling og gør det derfor muligt for virksomheder at trække på ting som internet of things og big data.

Hos Accuro.dk er de eksperter i den slags software og systemer, og de har fingeren på pulsen, så de altid er opdaterede på hvad der nu er det nyeste og det smarteste. Derfor formidler Accuro.dk kontakt mellem erfarne og kompetente freelance SAP-konsulenter og virksomheder, der opererer både inden for landets grænser og internationalt. Står din virksomhed og vil gerne implementere det nyeste ERP-system, men har brug for hjælp, så er det altså Accuro.dk du skal have fat på. virksomheden er baseret i Danmark og har mange års erfaring i branchen. Derfor har de også leveret konsulenthjælp til firmaer som Danfoss, IBM, Vestas og DSB.

Du kan læse mere på Accuro.dk’s hjemmeside om hvad de tilbyder og kan hjælpe med, og hvis det ligner noget for din virksomhed, så giver det et uforpligtende tilbud på en optimal løsning for dig.

Er du derimod ekspert i netop ERP-systemer eller måske nærmere præcis i sap hana systemer, så kan du også skrive til Accuro og derved få mulighed for at blive sat i kontakt med en masse fremtidige kunder.  

Read more