Entreprenørkørsel og kørsel af en entreprenør

20 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Ved tanke på entreprenørkørsel, så er det jo for manges vedkommende den slags, hvor man kører rundt og foretager arbejde, der indebærer entreprenørarbejde.

Det er ofte sådan noget med, at man kører ting til og fra det sted, hvor de skal bruges, hvilket kan være en arbejdsplads i form af en byggeplads, eller man skal have set på noget, der skal rettes eller ordnes til.

Det kunne også tænkes, at man ikke blot skal bruge ting til at bygge med, men det kan også være sådan noget, hvor man skal have maskiner bragt ud til de steder, hvor de er behøvet, så man kan konstruere med dem.

Men man kan jo også godt udvide begrebet lidt og se på det mere generelt og have at gøre med, at man skal have fragtet en person, der er entreprenør, ud til et givent sted, hvor vedkommende skal arbejde, eller bare fragtes fra opgave til opgave.

Der er overlap mellem de to ting

Nu kan man jo så sige, at der hersker en del sammentræfninger mellem disse to ting, for selvom man kan sætte andre folk, der ikke er entreprenører til at udføre mange af disse opgaver med maskiner og materialer, så har man også brug for en entreprenør nu og dag til diverse opgaver.

Vedkommende skal måske besigtige en opgave med løbende mellemrum for at se, om opgaven skriver korrekt frem, eller man har brug for vedkommende ude på et eksternt sted end hovedsædet, hvor man lige skal kontrollere, at sagerne skrider godt fremad.

Ellers er der jo også bare de tilfælde, hvor vedkommende ikke er trukket i det grove arbejdstøj, men hvor personen skal til møder, køre mellem hjemmet og arbejdspladsen, eller man bare skal have klaret nogle hurtige svipture.

Det kræver jo også en god transport, der egner sig til opgaverne hver gang, om det er i lastbil med træsko, eller man kører i laksko i en fin bil.

Flere Nyheder