Få en flot ny emalje i det gamle badekar

17 May 2020
Astrid Pedersen

Er du i bund og grund glad for at være i besiddelse af et badekar – men er du lidt ked af den slidte emalje? Så har du nu mulighed for at forkæle dit badekar med en ny én af slagsen. Du behøver nemlig slet ikke at gå til yderligheder så som anskaffelse af nyt badekar og skrotning af det gamle for at kunne skabe din egen hyggelige hjemmespa. Du behøver såmænd blot at kontakte de rette håndværkere, som kan hjælpe dig med at genskabe den slidte emalje, så at dit badekar kommer til at stå som nyt.

Hvem kan hjælpe mig med emaljering af badekar?

Hvis du gerne vil have sat dit gamle badekar flot i stand, kan du roligt kontakte de dygtige badekarsmalere fra Ny Emalje. Såfremt dit badekar ikke har graverende skader, vil en professionel badekarsmaler kunne genskabe den hårde og vandfaste emalje i løbet af ganske få timer.

Selve proceduren indledes med en oprensning, afsyring og slibning af badekarret, således at emaljen vil komme til at binde optimalt. Dernæst grundes badekarret, og så påføres den egentlige emalje ved hjælp af en sprøjte pistol – næsten lige som når din bil modtager en autolakering. Emaljen består af akryl og uretan, som tilsammen udgør en meget slidstærk og modstandsdygtig blanding.

Her efter følger polering af badekar, så den nye, flotte emalje kommer til at fremstå skinnende og ensartet – ganske som da badekarret var helt nyt. Efter cirka et døgns hærdning er dit badekar klar til brug igen. Og selvfølgelig sørger din badekarsmaler for at rydde pænt op efter sig.

Det er langt billigere og en del mindre besværligt at få fikset badekarret op med en ny emalje end det er at udskifte det. Hvis du vil læse mere om priserne på emaljering og polering af badekar, kan du klikke ind på ny-emalje.dk og indhente et godt tilbud.

Read more