Få en professionel gulvafhøvling i Ikast, når lakken skal væk

08 May 2019
Astrid Pedersen
Få en professionel gulvafhøvling i Ikast, når lakken skal væk

Er gulvet i din bolig af den gammeldags slags, fra den gang mørk lak og fernis var højeste mode? Drømmer du om et lyst trægulv – eventuelt behandlet med sæbe eller lud? Så kan det være, at du skal overveje en gulvafhøvling.

Kan jeg selv foretage en grundig gulvafhøvling?

Det kan faktisk godt lade sig gøre for menigmand at leje maskine til gulvafhøvling hos et byggemarked – men dette er ikke ensbetydende med, at det er en god idé selv at kaste sig ud i projekt gulvafhøvling på egen hånd. Den maskine, som anvendes, er nemlig anderledes omstændelig at anvende i forhold til en maskine til gulvafslibning.

Hvor en gulvafslibning maskine sliber gulvet på skånsom vis ved hjælp af sandpapir, monteret på en sliberondel, benytter en gulvafhøvling maskine sig af en roterende valse, som er forsynet med kniv lignende skær. På den måde ”skrælles” det øverste lag af det træværk, som udgør gulvet.

Dette betyder, at gulvet skal have en vis tykkelse i sit slidlag, førend det kan tåle en gulvafhøvling. Har du ikke noget overblik over, om dit gulv før hen har modtaget en gulvafhøvling – eller hvor mange gange det før i tiden er blevet slebet – bør du således få fat på din lokale gulvmand og bede om hans vurdering. Slår han fast, at gulvet godt kan tåle endnu en gulvafhøvling, gør du samtidig klogt i at lade ham udføre denne.

En dygtig og rutineret fagmand er i besiddelse af det rette håndelag, og har samtidig ekspertisen og erfaringen med at føre det tunge maskineri. Du slipper for besværet, og minimerer samtidig risikoen for, at der anrettes yderligere skade på dit gulv. Hos gkservice.dk finder du udelukkende veluddannede og erfarne gulvmænd, som står klar til at give dit gulv nyt liv med en gulvafhøvling, en gulvafslibning, og en efterbehandling efter dit eget valg og ønske.

Klik ind på gkservice.dk og få et godt tilbud på en professionel gulvafhøvling.

Read more