Få hjælp til forholdet med parterapi i Århus

06 October 2020
Astrid Pedersen

Når parforholdet skranter og har gjort dette igennem en længere periode er der al mulig god grund til at tage det op til revision. Er I begge enige om at I gerne vil hinanden kan I med fordel opsøge en dygtig parterapeut.

Hvor kan min partner og jeg finde en god parterapeut i Århus?

Hvis I ønsker at gå til parterapi i Århus kan I med fordel opsøge Psykolog Mette Ærø. Psykolog Mette Ærø er autoriseret psykolog og har igennem mange år specialiseret sig inden for parterapi.

Hos Psykolog Mette Ærø er I garanteret en respektfuld og empatisk psykolog behandling underhensyntagen til gældende etiske standarder. En psykolog har selvfølgelig fuld tavsheds pligt, og jeres problemer vil blive behandlet med den ypperste diskretion. Uanset om gnidningerne i jeres parforhold skyldes tillidsbrud i forbindelse med utroskab, hverdags konflikter og skænderier på daglig basis, eller bare en generel ulyst til hverandre, kan et parterapi forløb hos Psykolog Mette Ærø være til stor nytte og gavn for jer begge – både på det forholdsmæssige og på det individuelle plan.

I vil gennem parterapi kunne lære meget om hinanden og om jer selv. I vil dog først og fremmest få en dybere indsigt i de mekanismer og dynamikker som styrer jeres parforhold, og dermed en højere erkendelse af jeres egne roller heri. Og så vil I gennem arbejdet i og mellem hver session lære at finde de ressourcer I hver især skal bruge i forbindelse med tilgivelse og forståelse.

På den måde kan I selv bygge videre på forholdet således at dette blot bliver stærkere og mere holdbart at af få klinket skårene. Parterapi kan således være lige det der skal til for at få forholdet tilbage på ret køl.

Du kan læse mere, og bestille en tid til en indledende parterapi session hos Psykolog Mette Ærø, på hjemmesiden https://www.aarhus-psykolog.dk/parterapi 

Flere Nyheder