Få slebet dine trægulve efter indflytning

25 January 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

De fleste vælger at få deres gulve afslebet i forbindelse med en flytning, fordi det er nemmere at få gjort, når man ikke er her og man undgår at ens ting bliver støvet. Det er imidlertid ikke altid at man har mulighed for at få dem afslebet, når boligen er tom. Det kan være at man ikke har penge eller tid til en afslibning.

Det kan også være at man har boet så længe i boligen, at det er tid til at få gjort igen. Her er der flere muligheder. Du kan vælge at få afslebet et rum af gangen eller du kan vælge at få tømt din bolig og få det hele opbevaret imens dine gulve bliver slebet. Det kunne f.eks. ske i forbindelse med en ferie, hvor du alligevel ikke skal være hjemme. Du kan læse mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

gulvafslibning på Fyn

Brug tid på at finde den rigtige gulvafsliber

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, er det vigtigt at du finder den rigtige gulvafsliber, da du ellers kan ende med at betale for meget eller få andre formere for useriøse tilbud. Sæt derfor tid af til finde den helt rigtige, så du er sikker på at stå med smukke gyldne nyafslebet trægulve.

Indhent tre tilbud, hvilke giver dig et godt overblik over prisniveauet. De tilbud du indhenter skal være inklusiv efterbehandling og med hvor mange gange de bliver behandlet. Ubehandlede gulve fungere som en svamp og du vil have svært ved at få fjernet pletter.  

Det er også en god ide at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan undersøge hvad der blandt andet står på Trustpilot. Husk at tage det med en gran salt og kig efter opslag der nævner det samme. Positivt som negativt.

Flere Nyheder