Forlæng levetiden på dine Pernille Corydon smykker

16 February 2021
Sara Mortensen

Når man ejer nogle fine smykker, så vil man gerne have dem i mange år. Pernille Corydon smykker er tidsløse smykker, som du kan have hele livet, hvis bare du passer på dem. Læs med her og find ud af, hvordan du kan forlænge levetiden på dine smykker. 

Uanset om man ejer dyre eller billige smykker, så kan de have en høj affektionsværdi. Man kan derfor godt blive ked af det, hvis de pludselig går i stykker eller bliver ‘trætte’ at se på. Hvis du har nogle smykker, som du holder meget af, så kan du gøre meget selv, for at forlænge levetiden på dem. 

Vask dine smykker mindst en gang om ugen

Måske tænker du at dine Pernille Corydon smykker er i god kvalitet og du derfor ikke behøver pleje dem, men selvom kvaliteten er god, så har smykker godt af, at blive plejet og vedligeholdt.

Mange glemmer det, fordi det kan virke uoverskueligt. Hvis du bare aftaler en fast dag med dig selv, hvor du tager dig tid til at rense og pleje dine smykker, så skal du nok få det gjort. Ligesom med en god hudplejerutine! Det kræver bare at det bliver en god vane, så skal man nok få det gjort.

En god idé kan være at du en gang om ugen renser dine smykker. Med en klud og lidt sæbe kan du, nemt og hurtigt, rense dine smykker dagligt. Du kan også med fordel tage en klud og rengøre dine øreringe hver aften. Der er meget skidt, der samler sig i løbet af bare en dag. 

Giv dine smykker en ordentlig omgang en gang om måneden

Udover den normale klud og sæbe, så har dine smykker godt af, at blive renset i bund en gang om måneden. Det forlænger både holdbarheden, men det får også dine smykker til at skinne igen, som var de helt nye. 

Hvis du ikke renser dine smykker igennem et par gange om året, så vil alt skidtet pludselig være noget sværere at få af, og det kan gå hen at ødelægge dine smykker i sidste ende. Gør det derfor til en god og hyggelig vane, så du kan få glæde af dine Pernille Corydon smykker i mange endnu.

Flere Nyheder