Har du brug for lastning eller losning af dine varer?

28 January 2022
Steffen Petersen

advertorial

Har du brug for at få fragtet dine varer over til et andet land? Så er fragtskibe en god mulighed for at gøre dette. Men hvem skal man tage fat i for at få fragtet sine varer, det vil vi komme ind under i denne artikel.

Stevedore

Stevedore

Først skal man have fat i en stevedore som står for at laste skibe tæt sammen, for at få mest ud af pladsen på et skib. De står også for at aflaste skibene når de skibet er kommet frem til destinationen. De er typisk tidligere kaptajner, der er stevedore, det kan være overstyrmænd, som arrangere lastning, stuvning og sikring af skibene. Det gør de ved hjælp af store maskiner som stationere eller mobile kraner. De sørger for godplanlægning, gods kontrol og projektestimater og oplagring på skibene. Det er deres ansvar at sørger for at det bliver udført sikkert og effektivt

Container skibe

Alle varerne bliver lastet på et container skib, som så bliver fragtet over havet. Det er mange som tilbyder fragt over havet, nogen der tilbyder dette er eksempelvis Maersk.

Hvad er prisen så?

Prisen afhænger meget af hvor meget du skal have lastet og hvor langt det skal fragtes, det anbefales derfor at kontakte nogen af dem der tilbyder dette. Man kan med fordel kontakte forskellige udbydere for at sørge for man får den bedste aftale i hus.

Hvem skal jeg kontakte?

Det kan være du ikke ved hvem du skal kontakte i den givne situation, derfor har vi opsat måder du kan finde frem til det på. Den letteste måde at finde ud af dette, er at lave en simpel online søgning omkring stevedore eller fragt skibe. Hvis du ikke kan finde nogen der kan tilbyde denne ydelse, så har vi fundet nogen for dig der tilbyder dette. Du kan eventuelt bruge dette link: https://hirtshalsstevedore.dk/

 

Flere Nyheder