Har man en stor gennemstrømning af mennesker gennem den dør?

24 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke så meget et problem derhjemme, at man har en dør, hvor der er mange mennesker der går igennem, for det er som regel de samme mennesker, og de er gode til at vise hensyn til hinanden, og det er også sjældent, at de kommer til at skulle gennem døren samtidig.

Men det er mere i firmaer og andre steder, hvor man har mange mennesker, der skal igennem den samme dør, at det kan blive et problem.

Nogle steder vælger man så helt at fjerne døren, så den ikke bliver et problem for alle de mennesker, der skal igennem samtidig/ikke har kræfter eller mulighed for at åbne den/folk i kørestol skal også igennem den.

Andre steder bruger man svingdøre eller automatiske døre, der åbner, når deres sensorer bemærker, at der er nogle mennesker, der nærmer sig – men de kan også blive aktiveret af andre ting, der bevæger sig, så de er ikke altid lige heldige.

Og svingdøre kan gå i stå.

døre

Der skal måske en større dør til her

Man bemærker så, at det umiddelbare problem er, at der kommer til at være en kødrand af mennesker ved døren på begge sider, og alle har travlt med at skulle komme igennem, så det bliver noget nær et kaos at få folk igennem, hvor hvem skal gennem først?

Faktisk bliver den tit skubbet eller holdt åben så længe, at den aldrig får en chance for at blive lukket, udover når der er lukket i området.

Det er heldigvis en solid dør, så den skal nok holde længe, men der er bare mange klager over, at der dannes kø ved den her dør, så folk ikke kan komme gennem tids nok og måske kommer i klemme på den ene eller anden måde.

Der er næsten ikke andet for, end du skal have indsat en større dør – måske endda en dobbeltdør.

Flere Nyheder