Her får du skøn mad i Ribe!

04 March 2020
Anne-Mette Hansen
Her får du skøn mad i Ribe!

Skal du på ferie i Ribe? Eller leder du efter et godt sted med mad ud af huset til din næste store fest? Byen Ribe byder på flere gode restaurationer. En af dem er Backhaus, som både tilbyder overnatning, restaurant, mad ud af huset, selskabslokaler, brunch og meget mere. 

Hold din fest på Backhaus i Ribe

Hvor skal den næste store fest afholdes? Måske har du snart rund fødselsdag eller jubilæum? Backhaus i Ribe tilbyder nogle rigtig gode lokaler, som kan danne ramme for en utrolig hyggelig frokost, eftermiddag eller en hel aften med familie og gode venner. Du kan holde fester for min. 20 kuverter i deres hyggelige restaurant. 

Få mad ud af huset til dit næste arrangement 

Backhaus i Ribe leverer også deres delikate retter ud af huset. De tilbyder nogle yderst fordelagtige priser, når du bestiller til min. 20 kuverter. Du kan vælge mellem mange forskellige forretter, hovedretter, desserter og natmad – og der er helt sikkert noget for enhver smag!

Nyd god mad med vennerne hos Backhaus

Backhaus er en rigtig god spise restaurant i Ribe. Her kan du også bare mødes til en hyggelig eftermiddag eller aften med vennerne. Restauranten tilbyder hver dag mange skønne retter, og det er bare altid hyggeligt at være i de stemningsfyldte lokaler. 

Tag på ferie i Ribe og overnat på Backhaus

Går årets ferie eller den næste weekendtur til Ribe? Så er Backhaus også et oplagt sted at overnatte eller blot at besøge til spisning på en shoppingtur i Ribe by.

Kommer I til byen med et busselskab, hvor I er en større gruppe? Så kan I også på forhånd bestille lækker mad til hele selskabet – ovenikøbet til rigtig gode priser. 

Der er mange ting at se i Ribe – det er faktisk Nordens ældste by. Den er især kendt for sit vikingemuseum, kunstmuseum og Vadehavscenteret. 

 

Read more