Hvorfor skal jeg benytte DAO eller Bring ved forsendelse af pakke i Skandinavien?

14 September 2020
Astrid Pedersen

Når du skal sende pakker inden for landets grænser er der en vis ræson i at vælge en forsendelses virksomhed som er nationalt hjemmehørende.

Du kan selvfølgelig sagtens vælge at sende din pakke via en af de større internationale udbydere så som FedEx, UPS, DHL eller GLS. Men du vil med stor sandsynlighed kunne få en billigere pris på forsendelse – og en mindst lige så god og kundevendt service – hos en dansk forsendelses operatør.

Du kan for eksempel med fordel vælge at bruge den danske distributions virksomhed. DAO når du skal sende pakke i Danmark. DAO har eksisteret i mange år, først som udvalgte bladhuses foretrukne distributør (DAO står for Dansk Avis Omdeling) og sidenhen som udbyder af forsendelses og logistik løsninger. DAO betjener såvel private kunder som erhvervs virksomheder og er blandt danskernes absolut foretrukne distributører af pakker og andre typer forsendelse.

Det samme gør sig gældende hvis du skal sende en pakke til et af de nordiske lande. Her står svenske Bring rigtig stærkt på markedet. Når du vælger Bring som leverandør af forsendelses service får du glæde af mange års erfaring med udbringning af pakker i Skandinavien sammen med en formidabel kundeservice og nogle af markedets mest favorable priser.

Hvordan sender jeg en pakke med DAO eller Bring?

Der ud over er det utroligt nemt at sende en pakke med enten DAO eller Bring. Begge firmaer benytter sig nemlig af de såkaldte pakkeshops, som er steder hvor du kan indlevere din pakke til forsendelse. Du vil altid kunne finde en DAO eller Bring pakkeshop i nærheden af dig, for eksempel i et supermarked, en dagligvare butik, en kiosk eller på en tank station.

Du kan læse mere om DAO og Bring indlevering, og finde de bedste priser på forsendelse med de to udbydere, på pakke.dk

Flere Nyheder