Kan man selv slibe trægulvene?

17 February 2020
Cecilie Mortensen
Kan man selv slibe trægulvene?

Hvis man har trægulve derhjemme, som man ønsker at gøre noget ekstra ved, så kan en gulvafslibning være en mulighed. Det er en måde, man effektivt kan give gulvene et frisk pust på. Spørgsmålet er dog, om man selv kan kaste sig ud i arbejdet? Som udgangspunkt så er svaret ja.

Det er muligt selv at give sine gulve en afslibning. Det kræver dog, at man har den rette erfaring og viden omkring processen. Har man eksempelvis styr på, hvor meget der skal slibes af gulvet. Har man styr på, hvor tykt ens eksisterende gulv er i forvejen? Derudover så kræver det selvfølgelig også, at man har udstyret til at klare arbejdet. Og det i sig selv koster naturligvis også penge ikke for at nævne den tid, som man også skal bruge på at slibe gulvet.

Hvis man dog på nogen måde er det mindste i tvivl omkring, om man bør gøre det selv eller ej, så kan det være en idé at kontakte et gulvfirma. Det kan nemlig være givet rigtig godt ud. Et gulv er nemlig noget, som man skal se på i mange år frem, og når arbejdet er udført korrekt og med den rette efterbehandling, så får man også et flot resultat. Og det er naturligvis noget, de fleste ønsker sig, når man vurderer, at tiden er inde til, at ridser og brugsspor skal fjernes fra ens trægulve. 

Har du gulve, der skal slibes i Hellerup? 

Hvis du står med en gulvopgave, hvor du ønsker en gulvsliber i Hellerup, så er der god hjælp at hente. Det vil du især opleve, hvis du kontakter Gulvkanonen. De har solid erfaring med gulvarbejde. Det betyder også, at du kan få god vejledning og rådgivning til dine gulve, både før og efter din opgave. Med andre ord så er der gode muligheder for at komme godt i mål.   

Read more