Korrekt opsætning af robotplæneklipper – få det fikset inden sommer

27 February 2021
Astrid Pedersen

Har du netop anskaffet en moderne robotplæneklipper? Så bør du sørge for, at denne er sat ordentligt op, inden du slipper den løs.

Hvad indebærer opsætning af robotplæneklipper?

Der er faktisk et vist forarbejde forbundet med at anskaffe en robotplæneklipper – men når det er gjort kan du trygt sende din nye ”havemand” på arbejde. Hvis du på forhånd sørger for at kanttråd til robotplæneklipper er nedlagt korrekt vil du nemlig sikre at din robotplæneklipper ikke løber hjemmefra eller havner i havedammen – eller i et af dine staude bede.

Når du køber en robotplæneklipper medfølger der en vis mængde kanttråd som du selvfølgelig kan vælge at montere i højde med plænen ved hjælp af de ligeledes medfølgende pløkker. Men den optimale løsning er og bliver nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper. Når kanttråden er nedlagt i en passende dybde bliver den hvor den er – og så kan du have glæde af den i mange år fremover, også selv om du købe en ny robotplæneklipper.

Kan jeg få professionel hjælp til opsætning af robotplæneklipper?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – det kan faktisk godt lade sig gøre at få professionel assistance til alt hvad der vedrører installation og opsætning af din nye robotplæneklipper. Kabelnedlægning.dk er en dansk service virksomhed som har mange års erfaring inden for opsætning af robotplæneklipper, her under nedlægning af kanttråd.

Når du vælger at overlade opgaven med opsætning af robotplæneklipper til Kabelnedlægning.dk kan du være sikker på at kanttråden nedgraves i den rette dybde og med den perfekte afstand til plænens kant. På den måde er du garanteret knivskarpe kanter på din græsplæne – og en robotplæneklipper som holder sig inden for plænens rammer.

Du kan få mere information om nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper og finde priser på opsætning af robotplæneklipper hos Kabelnedlægning.dk via virksomhedens hjemmesiden kabelnedlaegning.dk

Flere Nyheder