Maling af hus? Find det bedste tilbud online

09 June 2019
Astrid Pedersen
Maling af hus? Find det bedste tilbud online

Har du købt et hus eller en lejlighed, som trænger til en kærlig hånd – måske en fuld renovering? Så bør du ikke spare på malerarbejdet. Du skal jo kunne holde ud at se på dine vægge og lofter samt paneler, dørkarme, skabslåger og øvrige træværk i mange år fremover.

Maling af hus eller lejlighed? Vælg en dygtig maler

Malerarbejde er ikke nogen lille opgave, nærmest uanset hvor stor eller lille din bolig er. Selv en mindre lejlighed kan kræve mange timers arbejde – især hvis boligen ikke har været sat i stand igennem mange år. Når du køber en lejlighed, som har været på samme ejers hænder i en længere årrække, er det ikke usædvanligt, at væggene fremstår snavsede og falmede. Dette skyldes mange faktorer så som sollyset fra vinduerne (som bleger maling og tapet der hvor lys indfaldet er kraftigst) samt partikler fra luftforurening, cigaretrøg og os fra madlavning.

Samtidig ses det ofte, at det ene lag tapet er klistret uden på det andet i flere lag, i mange tilfælde for at dække over puds, som ikke længere er hverken sundt eller holdbart. Når først alle disse lag er skrællet af (hvilket i sig selv er en slidsom og tidskrævende opgave), skal væggen således pudses op – måske endda fuldspartles. Og så bliver dit malerarbejde pludselig til en stor og nærmest uoverskuelig opgave – især hvis du samtidig står midt i fraflytning af en anden bolig.

Derfor bør du vælge en dygtig maler, når dit hus eller din lejlighed skal sættes i stand. Din maler kan hurtigt på baggrund af sin lange erfaring og store ekspertise vurdere, hvad der tjener vægge, lofter, og indvendigt træværk i boligen bedst.

Få et godt tilbud på maling af hus eller lejlighed

Hos Malerkanonen kan du altid finde dygtige malere, som står klar til at istandsætte din bolig for rimelige priser. Læs mere på Malerkanonen.dk

Read more