Overvejelser i forbindelse med at vælge den rette farve til et badeforhæng

23 October 2020
Anders Lundtang Hansen

Et badeforhæng er næsten uundværligt, når man skal indrette ens badeværelse, hvor det bliver en nødvendig del af ens inventar her, og det er der flere årsager til, men de fleste af dem er af praktisk forordning.

Men derfor kan man godt se på det æstetiske ved det også, så man tænker på, hvordan man vælger den rette farve til badeforhænget, så det lyser lidt op, giver liv, har et mønster i sig – eller netop bare er anonymt at se på.

At have et badeforhæng er praktisk i forbindelse med, at man så ikke spjatter vand rundt i andre steder end i brusekabinen, badekaret eller det aflukkede område, som man skal tage bad i, så der er mindre vand at skrabe sammen bagefter.

Det kan ikke undgås, at man pjasker lidt vand, når man bader, så det er rart at afgrænse området. Desuden holder det også mere på emmen fra det varme vand – og pludselig besøgende kan ikke se ens nøgne krop!

Der er mange slags udseender på badeforhænge

Man kan som nævnt vælge et anonymt badeforhæng, som bare er vidt, men så skal man også vide, at det bliver lettere at se aflejret skidt på det.

Dog kan det være smart, hvis man hurtigt vil gøre sig bevidst om, at det er tid til at udskifte det eller vaske det.

Et badeforhæng med farve kan vise kalkaflejringer, men det kan sætte en dejlig kontrast til resten af badeværelset, der ofte er i hvide farver.

Har man børn i familien, kan man jo vælge sig et badeforhæng med mønster og motiver på sig. Det kan sagtens retfærdiggøres, når man har børn.

Det kommer dog til at se lidt mere akavet ud, hvis man har børnemotiver på ens badeforhænge, hvis man ikke har børn og er en voksen person.

Men det er jo helt op til dig selv at vælge!

Og det kan du gøre på Ideshoppen.com.

Flere Nyheder