Sådan vælger du den rigtige lampe

Sådan vælger du den rigtige lampe

Det at vælge lamper til sit hjem er altid svært. Hvilken farve skal de have? Hvor store skal de være? Skal du vælge et bestemt brand? Der er mange ting at tænke over. I artiklen her får du nogle gode til at vælge nye lamper til din bolig.

4 gode tips når du skal købe lamper

Nogle gode råd, når du skal vælge lamper til boligen, er blandt andet:

1. Hvilken type lampe leder du efter? Beslut dig for om den skal hænge fra loft, monteres på væg eller stå på et bord.

2. Hvilke farver har du i rummet? Du bør vælge en lampe, der passer ind i dit nuværende interiørunivers. Er der mange farver, kunne en hvid lampe eller en lampe i en anden rolig farve være ideel.

3. Hvor i rummet skal lampen placeres? Er der meget mørkt i den del af rummet, er det måske en god idé at vælge en større lampe eller placere flere lamper sammen for et kraftigere lysindfald.

4. Hvordan er din stil? Lampen skal passe ind i din moderne, klassiske eller rustikke stil.

Le Klint lamper bringer stil over dit hjem

Drømmer du om eksklusive, danske og ikoniske lampe designs? Så skal du se nærmere på det kendte lampebrand Le Klint. Her får du tidløst og skandinavisk design for alle pengene. Brandet har lanceret mange kollektioner af lamper siden deres begyndelse tilbage i 1943.

I dag er de begyndt at opdatere mange af deres klassiske lamper med mere moderne toner. Det sker både i forhold til teknologi, selve designet og materialerne. Mærket er derfor ligesom mange andre klassiske danske designbrands virkelig blevet yderst populære i de danske hjem.

Det danske brand Le Klint fremstiller både pendler, loftslamper, bordlamper, væglamper, lampeskærme og gulvlamper. Det er derfor let at indrette boligen med deres brede udvalg af flotte designs.