Sælg din bolig med hjælp fra din ejendomsmægler i Frederikssund

06 April 2020
Astrid Pedersen
Sælg din bolig med hjælp fra din ejendomsmægler i Frederikssund

Som bolig ejer ved du, at der ligger en lang og grundig beslutnings proces bag et bolig salg. Det at sælge sit hus eller sin lejlighed er et stort skridt at tage, og som regel vil det ske som følge af et behov for at bo større, mindre eller et helt andet sted.

For de fleste sælgere er det magtpåliggende at sikre, at bolig salget foregår efter bogen, så man ikke skal ligge søvnløs og tænke på om man nu har overset noget. Derfor vælger langt de fleste bolig ejere at kontakte en ejendomsmægler, som kan forestå salget af huet eller af lejligheden, så det hele foregår på reglementeret vis. Salg af bolig er en tillidssag – og derfor bør du vælge din ejendomsmægler med omhu.

Hvilken ejendomsmægler skal jeg vælge?

Når du står for at skulle sætte dit hus eller din lejlighed i Frederikssund på bolig markedet, er det en god idé at vælge en lokal mægler. En ejendomsmægler med base i området omkring din bolig har den store fordel, at han eller hun kender lokal miljøet, omgivelserne og de faciliteter, man som bolig ejer kommer til at gøre brug af – for eksempel indkøbs muligheder, skoler, børnehaver og vuggestuer, kultur institutioner, sports klubber og idræts foreninger og meget mere.

På den måde vil en dygtig ejendomsmægler med en høj grad af lokal kendskab nemt kunne matche interesserede købere med netop din bolig, og på den måde øge chancen for et hurtigt salg til den rette pris.

Find din ejendomsmægler i Frederikssund

Din lokale og uafhængige ejendomsmægler i Frederikssund hedder Laksø Bolig, og er drevet af Ulla Laksø og Tine Laksø. Både Ulla og Tine er uddannede ejendomsmæglere med mange års erfaring inden for salg og formidling af boliger i Frederikssund.

Du kan læse mere om Laksø Bolig på https://laksoebolig.dk/ 

Read more