Slip for græsslåning – køb en smart robot plæneklipper

27 December 2020
Astrid Pedersen

Foråret og sommeren er lige rundt om hjørnet – og med disse årstider følger masser af spirende grønt. Har du blomsterbede, træer, buske og hække i din have kan du se frem til et festfyrværkeri af smukke farver når blomsterne blomstrer og bladene springer ud.

Samtidig kan du, såfremt du også har en græsplæne, glæde dig til at denne atter bliver smuk og grøn. Og hvis du ikke selv gider at bruge flere timer hver eneste uge på at slå og trimme din plæne kan du med fordel investere i en robot plæneklipper.

Den moderne robot plæneklipper – et intelligent apparat

Som det er tilfældet med mange andre husholdnings apparater anno 2021 kan din nye robot plæneklipper nærmest tænke selv. Langt de fleste moderne robot plæneklipper er højteknologiske vidundere som nærmest intet kræver for at kunne udføre deres arbejde.

Har du sørget for korrekt nedlægning af robot plæneklipper kanttråd og har du programmeret din robot plæneklipper efter anvisningerne vil du faktisk ikke skulle løfte en finger for at opnå en smuk og veltrimmet græsplæne. Din robot plæneklipper kan indstilles til nøjagtig den højde på græsset, du ønsker, og slå det inden for de nødvendige intervaller.

Du kan programmere din robot plæneklipper til at slå græs mens du selv er på arbejde, således at du efter fyraften kan vende hjem til en plæne, som står knivskarpt, og en robot plæneklipper som selv er kørt i garage. Skulle det begynde at regne mens din robot plæneklipper udfører sit arbejde kan den selv finde ud af at holde stille indtil bygen er drevet over. Og skulle din robot plæneklipper være tæt på at løbe tør for batteri kan den selv finde sin lade station, så batteriet kan blive ladet op inden den går i stå midt på plænen.

Læs mere om robot plæneklippere på https://husblog.dk/robotplaeneklippere-fordele-og-ulemper/ 

Flere Nyheder